ISO/IEC 27001 – Informatieveiligheid

Gaat u om met vertrouwelijke informatie zoals bedrijfsgegevens, gegevens van derden en persoonsgegevens en moet u aan specificieke wet- en regelgeving voldoen? Wilt u voorkomen dat u geconfronteerd wordt met claims als gevolg van inbreuk op privacy? Hoe gaat u om met datalekken of het verlies van data? Hoe sterk is het bewustzijn bij uw medewerkers met betrekking tot dergelijke zaken?

Klanten en relaties willen de zekerheid dat er zorgvuldig met hun gegevens en informatie wordt omgegaan. Dan wilt u kunnen aantonen dat:

1. informatie beschikbaar is voor de daarvoor geautoriseerde personen; (Beschikbaarheid)
2. informatie niet beschikbaar is voor ongeautoriseerde personen; (Geheimhouding)
3. informatie accuraat en volledig gewaarborgd wordt. (Integriteit)

Met een ISO 27001 certificering kunnen uw opdrachtgevers erop vertrouwen dat u de noodzakelijke processen en systemen implementeert om informatie te beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen.

Er is een duidelijke link vanuit ISO 27001 naar AVG en dit wordt ook door de Autoriteit Persoonsgegevens geaccepteerd. Wij kunnen u ondersteunen bij het opzetten van een alleenstaand managementsysteem voor AVG of gecombineerd met ISO 27001.

Heeft u bij bovenstaande vragen “ja” geantwoord, dan is het tijd om een informatieveiligheid systeem op te zetten en toe te passen. Bij ons bent u aan het juiste adres; wij hebben inmiddels een aanzienlijk aantal bedrijven succesvol begeleid.

Wilt u meer informatie? Klik hier om door ons gebeld te worden