Home

Quadra - Begeleiding/advies naar ISO certificering

Quadra heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het opzetten van geïntegreerde managementsystemen voor elke mogelijke combinatie van bestaande internationale normen.

ISO certificering is voor zowel kleine als grote bedrijven binnen alle marktsegmenten. Ieder bedrijf heeft een eigen werkwijze, misschien zijn deze werkwijzen niet op papier vastgelegd maar wordt er wel volgens een bepaald systeem gewerkt. De ISO normen zijn een hulpmiddel om processen en structuren duidelijk vast te leggen. U bepaalt zelf hoe iets gedaan moet worden. De ISO norm is er om u te helpen WAT u moet vastleggen. Een aantal voordelen van een ISO systeem:

1. Verhogen van klanttevredenheid
2. Betrokkenheid medewerkers, dit heeft vaak positief effect op de werksfeer
3. Handvatten om met incidenten en afwijkingen om te gaan
4. Identificeren en beheersen van bedrijfsbrede risico’s
5. Het signaleren van problemen waardoor deze in de toekomst voorkomen kunnen worden
6. Dat een potentiële klant toch de voorkeur kan geven aan een gecertificeerde leverancier.

U wilt een praktisch (geïntegreerd) managementsysteem opzetten aansluitend op de bedrijfsactiviteiten zonder dat dit de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden in de weg staat. Dan bent u bij Quadra Consulting aan het juiste adres.

Wij hanteren een flexibele werkwijze met de agenda van uw bedrijf als uitgangspunt. Trajecten worden in nauw overleg met uw bedrijf opgezet en begeleid. Wilt u meer informatie? Klik hier om door ons gebeld te worden