ISO Interne Audits

Een verplicht onderdeel van een ISO managementsysteem is het jaarlijks uitvoeren van een interne audit. Een interne audit bestaat uit 2 fases: Fase I is het beoordelen van de documentatie (dit hoeft niet op locatie) en Fase II bestaat uit het interviewen van medewerkers en objectief bewijs krijgen.

Audits

Auditors staan bekend om hun vraag: ‘laat maar zien’ het is natuurlijk van groot belang dat datgene wat omschreven is in de documentatie ook daadwerkelijk op die manier wordt uitgevoerd. Wij kunnen de jaarlijkse audits voor u uitvoeren, waarna u een zeer gedetailleerd rapport ontvangt en bevindingen besproken worden.

Ook als wij u niet ondersteund hebben bij het opzetten van een management systeem is het vanzelfsprekend dat we voor u een interne audit kunnen uitvoeren.

Er zijn bijna geen bedrijven die niet inkopen. De band met uw leverancier is daarom ook erg belangrijk. Sommige leveranciers kunnen zelfs essentieel zijn voor uw eindproduct. Door een leveranciersaudit uit te laten voeren kunt u de sterke en zwakke punten inzichtelijk maken en een goed beeld krijgen van de manier waarop uw leverancier aansluit op uw eisen en verwachtingen. Wij kunnen voor u een leveranciersaudit uitvoeren die leidt tot verbeteracties voor de leverancier en u als opdrachtgever. Met andere woorden: controle op de kwaliteit van uw eindproduct.

ISAE 3402

Bij het gebruik van ISAE 3402, evalueert een onafhankelijke auditeur de kwaliteit van de uitbestede activiteiten van een service organisatie en beoordeelt daarbij of het bedrijf de resultaten van deze activiteiten beheerst. De ISAE 3402 verklaring kan worden gepubliceerd als een type I of type II rapportage. Bedrijven kunnen kiezen of zij een momentopname (type I) of een rapportage dat op een langere periode betrekking heeft (type II). De ISAE verklaring wordt vaak gebruikt als een onafhankelijk rapport of in samenhang met ISO 27001, maar is geen substituut voor een Informatie Veiligheids  Managementsysteem. Quadra Consulting is een samenwerking aangegaan met een externe partij die de praktische ISAE 3402 audit zal uitvoeren.

Zet de volgende stap in je organisatie

Address:

Oude Kerkweg 21, 1251 NX Laren

Telefoonummer:

0650670501

E-mail:

quadra@quadraconsulting.nl

Picture of testimonial author
T-Mobile Netherlands has recently been successfully certified for ISO/IEC 27001:2013. In a tremendous effort, the T-Mobile ISMS Team succeeded in a short time, to fulfil all requirements of the standard and this was only possible with the pragmatic and down to earth approach from our ISO advisors, Quadra Consulting, who enabled this success.
Rating: 5 stars
Picture of testimonial author
Operations Director OMG/Mailmedia: ‘Dankzij Quadra hebben we onze bedrijfsprocessen nog efficënter op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor konden en kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren.’
Rating: 4 stars
Operations Director OMG/Mailmedia

Dringende vragen?    Neem direct contact met ons op: