ISO Managementsysteem onderhouden

Het belangrijkste van een ISO managementsysteem is dat het goed onderhouden wordt en dat het onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden. Het kan natuurlijk zijn dat er binnen uw bedrijf niet voldoende capaciteit is om hier voldoende tijd voor vrij te maken.

Wij kunnen u van dienst zijn met een onderhoudscontract, waarbij we ongeveer 4 maal per jaar een meeting hebben, de documentatie (her)beoordelen en aanpassen waar nodig, nieuwe medewerkers kunnen trainen ten aanzien van awareness en voorafgaand aan de verplichte jaarlijkse interne audit een ‘mini audit’ uitvoeren, daarnaast is er regelmatig contact. Indien gewenst zijn we aanwezig bij de bewakingsaudit/hercertificeringsaudit.

Zet de volgende stap in je organisatie

Address:

Oude Kerkweg 21, 1251 NX Laren

Telefoonummer:

0650670501

E-mail:

quadra@quadraconsulting.nl

Picture of testimonial author
T-Mobile Netherlands has recently been successfully certified for ISO/IEC 27001:2013. In a tremendous effort, the T-Mobile ISMS Team succeeded in a short time, to fulfil all requirements of the standard and this was only possible with the pragmatic and down to earth approach from our ISO advisors, Quadra Consulting, who enabled this success.
Rating: 5 stars
Picture of testimonial author
Operations Director OMG/Mailmedia: ‘Dankzij Quadra hebben we onze bedrijfsprocessen nog efficënter op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor konden en kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren.’
Rating: 4 stars
Operations Director OMG/Mailmedia

Dringende vragen?    Neem direct contact met ons op: