ISO 9001 - De internationale norm voor Kwaliteitsmanagement- systemen

ISO 9001 is de moeder der normen en is door de jaren heen de basis geweest voor alle andere managementsysteem normen. Met een 9001 certificaat toont u klanten en prospects dat de processen voldoen aan internationale normen en dat er voldaan wordt aan de wensen en eisen van de klant, de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en dat verbeteren hoog in het vaandel staat.

Wat is kwaliteit?

Door het uitvoeren van een risico analyse toont u aan dat er goed is nagedacht over eventuele risico’s en dat deze gemanaged worden door bestaande en eventuele aanvullende beheersmaatregelen vast te leggen.

Kortom: U bent een betrouwbare partner en tevreden klanten zijn de sleutel tot succes en goede bedrijfsresultaten!

Wilt u hulp bij het implementeren en opzetten van een ISO 9001 systeem? Neem dan nu contact op met ons via 0650670501 of naomi@quadraconsulting.nl
Wij hanteren een pragmatische aanpak onder het mom: ‘keep it simple’ en passen ons aan uw agenda aan. Daarnaast blijven we u ondersteunen totdat certificering is behaald en zijn ook aanwezig bij de certificeringsaudit. Onder implementatietraject  staat stap voor stap omschreven hoe wij te werk gaan.

ISO 9001 is een generieke norm en kan op iedere organisatie worden toegepast. Sinds 2015 is de HLS (High level Structure) geïntroduceerd, wat betekent dat de opbouw van de norm gelijk is aan andere belangrijke ISO Normen zoals ISO 27001, ISO 14001 en ISO 45001, dit maakt het nog makkelijker om deze normen te combineren tot 1 managemensysteem.

Zet de volgende stap in je organisatie

Address:

Oude Kerkweg 21, 1251 NX Laren

Telefoonummer:

0650670501

E-mail:

quadra@quadraconsulting.nl

Picture of testimonial author
T-Mobile Netherlands has recently been successfully certified for ISO/IEC 27001:2013. In a tremendous effort, the T-Mobile ISMS Team succeeded in a short time, to fulfil all requirements of the standard and this was only possible with the pragmatic and down to earth approach from our ISO advisors, Quadra Consulting, who enabled this success.
Rating: 5 stars
Picture of testimonial author
Operations Director OMG/Mailmedia: ‘Dankzij Quadra hebben we onze bedrijfsprocessen nog efficënter op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor konden en kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren.’
Rating: 4 stars
Operations Director OMG/Mailmedia

Dringende vragen?    Neem direct contact met ons op: