Ons team

Ferry van der Kaars
Ferry is ruim 25 jaar werkzaam op het gebied van (ISO) Managementsystemen zowel in binnen- als buitenland. Al lang voor het verschijnen van de High Level Structure (HLS) integreren wij bij Quadra diverse managementsystemen. Ferry heeft een pragmatische benadering, geeft persoonlijke aandacht en begeleidt tot ver na de certificering bereikt is.

Naomi Stam- Klein
Naomi werkt sinds 2012 bij Quadra Consulting en houdt zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van interne audits. Daarnaast begeleidt zij klanten tijdens het volledige traject van het ontwerpen en toepassen van verschillende managementsystemen. We practice what we preach! Naomi heeft onlangs met succes het examen als Lead Assessor voor ISO 9001:2015 afgelegd, waarmee ons vertrouwen in haar kwaliteiten om klanten te ondersteunen bij het uitvoeren van interne audits alsmede tijdens de certificeringsaudits bevestigd is.

Tamar Gogishvili
Tamar is sinds 2008 werkzaam bij Quadra en inmiddels directeur van Quadra Consulting Georgia Ltd. Zij implementeert diverse managementsystemen, voert interne audits uit en geeft trainingen op het gebied van bewustzijn en intern auditen als onderdeel van het opzetten van een volledig systeem of als aparte dienst.

Anna Pak
Anna werkt sinds 2005 bij Quadra Consulting en is werkzaam geweest in onder meer Oezbekistan en Azerbeidzjan en is sinds 2009 gevestigd in Kazachstan. Haar specialisme is zowel het implementeren van managementsystemen als het uitvoeren van interne audits en het geven van trainingen.

Daarnaast hebben wij onlangs twee certificaten behaald in het kader van een geïntegreerd managementsysteem m.b.t. ISO 27001 and ISO 9001 voor onze bedrijven in Georgië en Nederland. De certificaten vind je hier (9001) en hier (27001)