ISO 22301 - Business Continuity Management

Wij vinden continuïteit heel belangrijk. Ook tegen ISO 22301 kunt u gecertificeerd worden. Business continuity is vast onderdeel van ISO/IEC 27001 (informatiebeveiliging) maar waarom zou dit niet standaard onderdeel zijn van alle normen net zoals de risico-analyse dat nu is? U vindt het toch ook belangrijk dat calamiteiten en incidenten goed beheerd worden en dat uitwisselbaarheid binnen de organisatie goed geregeld is?

Wij kiezen er dan ook voor om business continuity mee te nemen in de implementatie. Uiteraard is een ISO 22301 management systeem ook volledig te integreren met welke norm dan ook, mocht u ervoor willen kiezen om ook het ISO 22301 certificaat te willen behalen.

Als jullie starten wanneer je droomklant aanklopt, ben je te laat!

Een kwaliteitsmanagementsysteem is absoluut ook geschikt voor kleine bedrijven en niet alleen maar weggelegd voor de grote.

Zet de volgende stap in je organisatie

Address:

Oude Kerkweg 21, 1251 NX Laren

Telefoonummer:

0650670501

E-mail:

quadra@quadraconsulting.nl

Picture of testimonial author
T-Mobile Netherlands has recently been successfully certified for ISO/IEC 27001:2013. In a tremendous effort, the T-Mobile ISMS Team succeeded in a short time, to fulfil all requirements of the standard and this was only possible with the pragmatic and down to earth approach from our ISO advisors, Quadra Consulting, who enabled this success.
Rating: 5 stars
Picture of testimonial author
Operations Director OMG/Mailmedia: ‘Dankzij Quadra hebben we onze bedrijfsprocessen nog efficënter op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor konden en kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren.’
Rating: 4 stars
Operations Director OMG/Mailmedia

Dringende vragen?    Neem direct contact met ons op: