ISO 22000 - Voedselveiligheid

We kennen ze allemaal, programma’s als de Keuringsdienst van Waarde en de Smaakpolitie. Hoe zeker bent u ervan dat uw bedrijf aan de wet- en regelgeving voldoet met betrekking tot voedselveiligheid? HACCP is nog steeds een integraal onderdeel van het voedselveiligheidssysteem.

HACCP

HACCP wordt gebruikt om bepaalde gevaren vast te stellen, bijv. biologische, chemische of natuurkundige eigenschappen die een negatief effect kunnen hebben op de voedselveiligheid. HACCP is geen garantie voor voedselveiligheid, het is geen zero-risico systeem; het is ontwikkeld om risico’s te verminderen en is als zodanig een risico management instrument.

ISO 22000 omvat zowel processen die de voedselveiligheid als kwaliteit waarborgen en daarmee ook het belang van de consumenten dienen doorkruisbesmetting, vergiftiging en gewoon slechte kwaliteit te voorkomen. Het is een instrument dat u helpt om uw reputatie van een betrouwbare leverancier van hoge kwaliteit voedselproducten dat aan alle eisen voldoet, te leveren.

Zet de volgende stap in je organisatie

Address:

Oude Kerkweg 21, 1251 NX Laren

Telefoonummer:

0650670501

E-mail:

quadra@quadraconsulting.nl

Picture of testimonial author
T-Mobile Netherlands has recently been successfully certified for ISO/IEC 27001:2013. In a tremendous effort, the T-Mobile ISMS Team succeeded in a short time, to fulfil all requirements of the standard and this was only possible with the pragmatic and down to earth approach from our ISO advisors, Quadra Consulting, who enabled this success.
Rating: 5 stars
Picture of testimonial author
Operations Director OMG/Mailmedia: ‘Dankzij Quadra hebben we onze bedrijfsprocessen nog efficënter op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor konden en kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren.’
Rating: 4 stars
Operations Director OMG/Mailmedia

Dringende vragen?    Neem direct contact met ons op: