ISO 22716 - Cosmetica - Richtlijn voor Good Manufacturing Practices

Deze norm is voor cosmetica-branche. Met deze certificering wordt aangetoond dat het bedrijf zich inzet voor het bewaken van kwaliteit en veiligheid. Als u cosmetische producten op de markt wil brengen moet u voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Zo geldt in heel de EU de Europese Cosmeticaverordening 1223/2009/EG.

Waarom ISO 22716?

Met een ISO 22716 certificering zorgt u ervoor dat de GMP richtlijnen geïmplementeerd zijn en goed onderhouden worden om zo de gevaren en risico’s die te maken hebben met cosmetische producten goed beheerst. Dit leidt tot continue verbetering binnen de hele supply chain en verzekert het welzijn van de consument. Tevens toont u hiermee aan dat u voldoet aan de wet- en regelgeving, wordt het bewustzijn onder alle medewerkers binnen het bedrijf vergroot en bent u een betrouwbare partner.

Zet de volgende stap in je organisatie

Address:

Oude Kerkweg 21, 1251 NX Laren

Telefoonummer:

0650670501

E-mail:

quadra@quadraconsulting.nl

Picture of testimonial author
T-Mobile Netherlands has recently been successfully certified for ISO/IEC 27001:2013. In a tremendous effort, the T-Mobile ISMS Team succeeded in a short time, to fulfil all requirements of the standard and this was only possible with the pragmatic and down to earth approach from our ISO advisors, Quadra Consulting, who enabled this success.
Rating: 5 stars
Picture of testimonial author
Operations Director OMG/Mailmedia: ‘Dankzij Quadra hebben we onze bedrijfsprocessen nog efficënter op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor konden en kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren.’
Rating: 4 stars
Operations Director OMG/Mailmedia

Dringende vragen?    Neem direct contact met ons op: