ISO 45001 - Gezond en veilig werken

Voorheen ook wel bekend als OHSAS 18001. Er wordt veel over gesproken, medewerkers zijn van essentieel belang binnen de organisatie, hoe gaat u hiermee om? Deze norm houdt rekening met de gevaren betreffende gezondheid en veiligheid; niet alleen voor werknemers maar ook voor bezoekers en andere betrokkenen. Het is aan uw organisatie om ervoor te zorgen dat alle belanghebbenden zich hier terdege bewust van zijn.

ISO 45001:2018 - de nieuwe norm

ISO 45001:2018 houdt zich bezig met het signaleren van gevaren om zo een duidelijk overzicht te krijgen van de mogelijke risico’s binnen de organisatie. Met behulp van controles kunnen deze risico’s gereduceerd, of voorkomen worden. Het doel is om incidenten en ongelukken tot een minimum te beperken en daarmee de veiligheid van alle belanghebbenden te waarborgen en dat er aan wet- en regelgeving wordt voldaan.

Voordelen van ISO 45001:2018:

  • Systematische aanpak die leidt tot verbetering;
  • Essentiële pijler onder het duurzaamheidsbeleid;
  • Goede arbeidsomstandigheden zorgen voor beter gemotiveerde medewerkers;
  • Lagere verzuimcijfers met financieel positieve gevolgen;
  • Minder controles door de arbeidsinspectie bij ISO 45001:2018 gecertificeerde bedrijven;
  • Aantoonbaar voldoen aan klantwensen met betrekking tot veiligheid en omgang met arbeidsomstandigheden.

Zet de volgende stap in je organisatie

Address:

Oude Kerkweg 21, 1251 NX Laren

Telefoonummer:

0650670501

E-mail:

quadra@quadraconsulting.nl

Picture of testimonial author
T-Mobile Netherlands has recently been successfully certified for ISO/IEC 27001:2013. In a tremendous effort, the T-Mobile ISMS Team succeeded in a short time, to fulfil all requirements of the standard and this was only possible with the pragmatic and down to earth approach from our ISO advisors, Quadra Consulting, who enabled this success.
Rating: 5 stars
Picture of testimonial author
Operations Director OMG/Mailmedia: ‘Dankzij Quadra hebben we onze bedrijfsprocessen nog efficënter op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor konden en kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren.’
Rating: 4 stars
Operations Director OMG/Mailmedia

Dringende vragen?    Neem direct contact met ons op: